Tryksager / Offline

Vi løfter opgaven fra art direction til rentegning og klargøring til tryk – i alle formater.

Visuel identitet

Vi har arbejdet med visuel identitet for store og små – fra Novo-gruppen til kunstnere. Da vi har arbejdet med alle formater og medier, kan vi både strategisk og praktisk hjælpe dig med at præsentere dit firma professionelt og ensartet på tværs af medier.

Magasiner

Layout af større tryksager kræver både nøjagtighed og kreativitet. Så udtrykket respekterer dit firmas overordnede designlinjer – og samtidig får sit eget liv. Vi har erfaring med årsrapporter, CSR-rapporter, personaleblade etc.

Annoncer

Fra dobbeltsider i Børsen over billboards i lufthavnen til notitser i den lokale – vores erfaring er din garanti for et godt resultat med visuel gennemslagskraft.

Udstillingsmateriale

Fra plakater til større udstillingssystemer; vi ved hvordan du får dit budskab ud – om det er på gaden eller på en branchemesse.

Blandede bolsjer

Powerpoint slides, visitkort, postkort, poser, t-shirts – alt bidrager til din professionelle profil. For os er det altid en spændende udfordring at implementere din designlinje, også i de små og de skæve formater.

Webdesign / Online

Vi tilbyder design af alt fra bannerannoncer og landing pages til e-commerce sites og intraweb.

Websites

Mindre sites implementerer vi typisk i WordPress templates. Det giver dig optimale muligheder for selv at opdatere indholdet af sitet – kan du finde rundt i Word og Powerpoint, kan du også finde rundt i WordPress.

På større sites leverer vi grafisk design hele vejen fra koncept til web-optimeret grafik. Vi kender de tekniske muligheder og begrænsninger og kan derfor designe effektivt – med tanke på såvel brugervenlighed som jeres overordnede grafiske profil.

Intraweb

På informationstunge intrawebs får du gavn af vores erfaring med MS SharePoint og lignende CMS’er. Ofte kan få virkemidler skabe en god sammenhæng med din overordnede visuelle identitet. Vi har i en årrække arbejdet med usability-eksperter og programmører, og forstår både deres sprog og deres faglige udfordringer.

Bannere, landing pages…

Nyhedsbreve, Flash-animationer og så videre tilbyder vi naturligvis også.

Sociale medier

Facebook og LinkedIn har udviklet sig til væsentlige platforme for kundekontakt og ikke mindst tiltrækning af nye medarbejdere – også her kan vi hjælpe dig til en klar grafisk profil.

På tværs af medier

Foto & billedbehandling

Har du gang i den store kampagne, så samarbejder vi med professionelle fotografer. Skal du have optimeret billeder til web eller tryk, så klarer vi det selv, hurtigt og effektivt. Og skal du lige have et hurtigt portræt eller et nyt foto af domicilet til hjemmesiden – så rykker vi gerne ud med et Nikon under armen.

Tekst & søgemaskine-optimering (SEO)

Layout og indhold skal spille sammen. På internettet er det ekstra vigtigt, at teksten er knivskarpt optimeret til søgemaskinerne, så kunderne finder frem til netop dig. Vi har sans for korrekte brødtekster og fængende overskrifter – og samarbejder efter behov med eksterne konsulenter med mange års erfaring inden for SEO og reklamebranchen.

Lyd & Billede

Skal videoen fra jeres kick-off klippes eller konverteres, så den kan afspilles på jeres intraweb, skal dit radiospot lyde som om, det er optaget i en kirke, skal I have elektronisk stemningsmusik på hjemmesiden – kontakt os og hør mere om mulighederne for medieproduktioner.

Omhu!

Uanset om du booker os til formålet, har vi altid et kritisk øje på helheden – er der meningsforstyrrende stavefejl, er teksten forståelig, arbejder den godt sammen med det visuelle, er billederne skarpe – og så videre.