Tryksager / Offline

Vi løfter opgaven fra art direction til rentegning og klargøring til tryk – i alle formater.

Visuel identitet

Vi har arbejdet med visuel identitet for store og små – fra Novo-gruppen til kunstnere. Da vi har arbejdet med alle formater og medier, kan vi både strategisk og praktisk hjælpe dig med at præsentere dit firma professionelt og ensartet på tværs af medier.

Magasiner

Layout af større tryksager kræver nøjagtighed og kreativitet – så udtrykket både respekterer dit firmas designlinjer og får sit eget liv. Vi har erfaring med årsrapporter, CSR-rapporter, personaleblade etc.

Annoncer

Fra dobbeltsider i Børsen over billboards i lufthavnen til notitser i den lokale – vi sikrer et godt resultat med visuel gennemslagskraft.

Udstillingsmateriale

Fra plakater til større udstillingssystemer; vi ved hvordan du får dit budskab ud – om det er på gaden eller på en branchemesse.

Blandede bolsjer

Powerpoint, postkort, t-shirts – alt bidrager til din professionelle profil. For os er det altid en spændende udfordring at implementere din designlinje i alle formater.

Webdesign / Online

Vi tilbyder design af alt fra bannerannoncer og landing pages til e-commerce sites og intraweb.

Websites

Mindre sites kan vi implementere i standard WordPress templates. Det giver dig optimale muligheder for at opdatere indholdet – kan du finde rundt i Word og Powerpoint, kan du også finde rundt i WordPress.

På større sites overlader vi udviklingen til eksperterne, og leverer grafisk design fra koncept til grafik. Med tanke på såvel brugervenlighed som jeres overordnede grafiske profil.

Intraweb

På informationstunge intrawebs får du gavn af vores erfaring med MS SharePoint og lignende CMS’er. Få virkemidler kan skabe sammenhæng med din visuelle identitet. Vi har i arbejdet med usability-eksperter og udviklere, og forstår deres faglige udfordringer.

Bannere, landing pages…

Nyhedsbreve, Flash-animationer og så videre tilbyder vi naturligvis også.

Sociale medier

Facebook og LinkedIn er blevet væsentlige platforme for kundekontakt og tiltrækning af nye medarbejdere – også her kan vi hjælpe dig til en klar grafisk profil.

På tværs af medier

Foto & billedbehandling

Vi samarbejder gerne med professionelle fotografer. Skal du have optimeret billeder til web eller tryk, så klarer vi det selv, hurtigt og effektivt. Mange kommer efterhånden langt bare med mobiltelefonens kamera – men der er stadig meget at vinde ved at sikre en sammenhængende stil og tone.

Tekst & søgemaskine-optimering (SEO)

Layout og indhold skal spille sammen. På internettet skal teksten være skarpt optimeret til søgemaskinerne, så kunderne finder frem til netop dig. Vi har sans for mættende brødtekster og fængende overskrifter – og samarbejder efter behov med konsulenter inden for SEO og reklamebranchen.

Lyd & Billede

Skal videoen fra jeres kick-off konverteres, så den virker på mobiltelefonen, skal dit radiospot lyde, som var det optaget i en kirke, skal I have elektronisk stemningsmusik på hjemmesiden – kontakt os og hør mere om mulighederne for medieproduktioner.

Omhu!

Uanset om du booker os til formålet, har vi altid et kritisk øje på helheden – er der stavefejl, er teksten forståelig, arbejder den sammen med det visuelle, er billederne skarpe – og så videre.