Tryk

Visuel identitet

Jeg har arbejdet med visuel identitet for store og små – fra Novo-gruppen til kunstnere – og kan både strategisk og praktisk hjælpe dig med at præsentere dit firma professionelt og ensartet på tværs af medier.

Magasiner og annoncer

Alt fra art direction til rentegning og klargøring til tryk. Layout af tryksager kræver nøjagtighed og kreativitet, så udtrykket både respekterer dit firmas designlinjer og får sit eget liv. Erfaringen omfatter årsrapporter, CSR-rapporter, personaleblade – og på annoncesiden alt fra Børsen til billboards.

Udstillingsmateriale

Fra plakater til udstillingssystemer; du får dit budskab ud og dit publikum nudget i den rigtige retning – om det er i kantinen eller på en international branchemesse.

Web

Websites og Intraweb

Med en fjern fortid som html-certificeret webdesigner, kan jeg effektivt opsætte mindre sites i WordPress. På større sites og shops overlader jeg udviklingen til eksperterne, og leverer det grafiske design fra koncept til grafik. Naturligvis med balance mellem adfærdsdesignbrugervenlighed og jeres grafiske profil.

intraweb får du gavn af min erfaring med Microsoft SharePoint og lignende CMS’er. Jeg har arbejdet tæt sammen med usability-eksperter og udviklere, og forstår deres faglige udfordringer.

Sociale medier

Facebook og LinkedIn er blevet væsentlige platforme for både kundekontakt og tiltrækning af nye medarbejdere. Og de skal harmonere med websites, nyhedsbreve og landing pages, hvor små detaljer kan sikre sammenhængen.

På tværs af medier

Foto & billedbehandling

Jeg samarbejder gerne med professionelle fotografer. Skal du have optimeret billeder til web eller tryk, så klarer jeg det hurtigt og effektivt. Mange kommer efterhånden langt med mobiltelefonens kamera – men der er stadig meget at vinde ved at sikre en sammenhængende stil og tone.

Tekst & søgemaskine-optimering (SEO)

På internettet skal teksten optimeres til søgemaskinerne, så kunderne finder frem til netop dig. Jeg har sans for mættende brødtekster og oplysende overskrifter – og samarbejder efter behov med SEO-konsulenter.

Multimedie

Skal videoen fra jeres kick-off klippes til, skal dit radiospot lyde lækkert, skal din firmapræsentation i powerpoint have en fængende animation? Jeg klarer det meste, og ellers finder vi en ekspert til formålet.

Omhu!

Uanset, om du booker mig til formålet, har jeg et kritisk øje på helheden. Er der tastefejl, arbejder teksten sammen med det visuelle, står billederne skarpt.