Visuel identitet

Jeg arbejder med visuel identitet for store og små – fra Novo-gruppen til kunstnere – og kan både strategisk og praktisk hjælpe dig med at præsentere dit firma professionelt og ensartet på tværs af medier.

Websites, Intraweb, SoMe

Jeg har arbejdet tæt sammen med udviklere, usability-eksperter og tekstforfattere.  Derfor kan jeg balancere jeres grafiske profil med adfærdsdesign, brugervenlighed og SEO-optimering. Så bannere og videoer til sociale medier altid er i harmoni med jeres corporate website, landing pages og nyhedsbreve.

Magasiner og annoncer

Alt fra art direction til rentegning og klargøring til tryk. Layout af tryksager kræver nøjagtighed og kreativitet, så udtrykket både respekterer dit firmas designlinjer og får sit eget liv. Erfaringen omfatter årsrapporter, CSR-rapporter, personaleblade, produktkataloger – og på annoncesiden alt fra Børsen til billboards.

Udstillingsmateriale

Fra plakater til udstillingssystemer; du får dit budskab ud og dit publikum nudget i den rigtige retning. Om det så er kaffeautomaten eller din stand på en international branchemesse.

Foto & billedbehandling

Jeg optimerer billeder til web eller tryk, hurtigt og effektivt. I dag kommer mange langt med mobiltelefonens kamera – men det stiller kun endnu større krav til den efterfølgende bearbejdning, som sikrer en sammenhængende stil og tone.

Multimedie

Skal videoen fra jeres årlige kickoff studses og klippes, skal podcasten have lækker lyd, skal dit slidedeck piftes op med mere end bullets? Det klarer jeg.