Visuel identitet

Jeg arbejder med visuel identitet for store og små – fra Novo-gruppen til kunstnere – og kan både strategisk og praktisk hjælpe dig med at præsentere dit firma professionelt og ensartet på tværs af medier.

Websites, Intraweb, SoMe

Jeg har arbejdet tæt sammen med udviklere, usability-eksperter og tekstforfattere. Derfor kan jeg balancere jeres grafiske profil med adfærdsdesign, brugervenlighed og SEO-optimering. Så både bannere og videoer til sociale medier altid er i harmoni med jeres corporate website, landing pages og nyhedsbreve.

Magasiner og annoncer

Fra art direction til rentegning. Layout af tryksager kræver nøjagtighed og kreativitet, så udtrykket både respekterer jeres designlinjer og får sit eget liv. Erfaringen omfatter årsrapporter, CSR-rapporter, personaleblade, produktkataloger – og på annoncesiden alt fra Børsen til billboards.

Udstillingsmateriale

Fra plakater til udstillingssystemer; du får dit budskab ud og dit publikum nudget i den rigtige retning. Om det så er kaffeautomaten eller din stand på en international branchemesse.

Foto & billedbehandling

Jeg optimerer til web og tryk, hurtigt og effektivt. I dag kommer man langt med mobiltelefonens kamera – men det stiller kun endnu større krav til den efterfølgende bearbejdning, som sikrer en sammenhængende stil og tone.

Lyddesign

Skal talerne på jeres kickoff introduceres med manér? Skal podcasten lyde professionelt? Skal I have en unik jingle til radiospots? Skal din mobil have sin helt egen ringetone? Jeg både komponerer og producerer – og udgiver jævnligt de mere kreative resultater på eget pladeselskab.

Tekst

I samarbejde med to erfarne partnere – og boostet af moderne AI-løsninger – kan jeg hurtigt levere alt fra old-school reklame til SEO-optimeret indhold. Kontakt til translatør og SoMe manager kan også formidles.